so come on and hurt me

mardi, septembre 20, 2005

Trött Tröttare Megatrött

Jag: Men kolla inte på mig, jag har bara sovit 20 min inatt, ok? Här gömmer jag ögonen bakom handen lite snabbt men kikar sedan upp igen.
R, Förvånat: OJ, det ser ut som om du har varit med i en boxningsmatch eller något.
Jag: AHMEN, okej, tack så mkt!


3 Comments:

Anonymous Anonyme said...

Fast det är ju sexigt att se ut som en kvinnlig boxare... :)

*host*

Jag har nog faktiskt aldrig sett dig se så trött ut som du gjorde nu, förutom den där gången då jag trodde du skulle mörda mig. Men då såg du bara arg ut. :D

5:58 PM

 
Blogger Sasha said...

Var det inte E jag skulle ha ihjäl, inte dig? ,)

Skottskan (stavas skottska med två t, det ser väldigt fult ut?) skrattade gott åt mig idag när hon insåg att jag slavat hela natten. Självklart frågade läraren om det varit några problem med att hinna med, varpå skottskan nuggar mig i midjan med armbågen och fnissar så att läraren riktar sin uppmärksamhet mot mig: "Did you save everything for last minute?", frågade hon och blängde sådär lärar-strängt på mig. "Who, me? Nooo", bedyrade jag och skakade frenetiskt på huvet samtidigt som jag blängde ilsket på skottskan.

Vrid tbx klockan några månader och situationen är precis densamma. Samma lärare, samma skottska, samma jag. Only the books are different. Jag är tragisk. Ska man inte lära sig av sina misstag och gå framåt i sin utveckling?

7:09 PM

 
Anonymous Anonyme said...

Så trött som du var så såg du nog inte skillnad på mig och E ändå. Jag kände iaf att mitt liv var i fara om jag inte gjorde exakt som du sa. :)

Lära av misstag ska man inte, det skulle ju innebära att man minns att man misslyckats. Misslyckanden ska förträngas!

Se på mig t.ex. jag gör ju samma misstag om och om igen, å varje gång känns det som en alldeles utmärkt idé ;)

8:05 PM

 

Enregistrer un commentaire

<< Home