so come on and hurt me

mardi, mars 28, 2006

Tentaplugg

Tänkte bara berätta att jag varit på apoteket och införskaffat prestationshöjande medel:

ajaj

Nu slappna av i några minuter med latte och den lustiga canadensiska morgontv-serie jag börjat följa. Canadensisk franska påminner faktiskt en del om gammalNiciansk franska där man exempelvis säger 'chieng' istället för 'chien'. Rolig att lyssna på är den.

Tjo!

3 Comments:

Blogger Ludde said...

Tre alvedon om dagen håller doktorn borta från magen! Men allvarligt. Ipren fungerar väl bättre? Eller Aleve då, fast dom är tyvärr receptbelagda i tråksverige. *fingrar på sitt Alevebestånd*

Does this make me an addict?


Enjoy the silence.

10:02 PM

 
Blogger Sasha said...

Ipren sparar jag för speciella tillfällen. Utan Ipren är jag ju totalt körd. Och just för att Ipren är så fundamentalt för min funktion som icke-invalid i samhället, ber jag treo/alvedon om hjälp vid huvudvärk. För tänk om jag käkar ipren mot migränhuvet och så hjälper det inte, då har jag spräckt min psykologiska bubbelvillfarelse om att allt blir bra så fort jag lyckas svälja ner en Ipren. And then, ah, what then. Då får jag sjukskriva mig en 12 gånger om året.

Var det Aleve du köpte på dig från usa:t?

10:20 PM

 
Blogger Ludde said...

Ja, högvis med Aleve, och annat så att man kan droga sig effektivt. Fast det andra var nog tillmestadels lagligt. Eller iaf inte receptbelagt.


Min bubbelvillfarelse är min räddning.

/Sign ren.. sedan ett par år

10:30 PM

 

Enregistrer un commentaire

<< Home