so come on and hurt me

mercredi, mars 29, 2006

Jordan jagar tid

För en 10 år sedan läste jag första delen i Robert Jordans Wheel of Time. Eftersom den sista WoT-boken ännu inte är skriven, och Jordan tar en sådär 2-4 år på sig att skriva en bok, har jag tidigare skämtat och sagt att han säkert kommer hinna dö innan han hunnit avsluta serien.

Well. Läs. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Han har planerat ytterligare två WoT-böcker. Hinner han?

4 Comments:

Blogger a said...

Suttit här och läst, läst, läst.. med glädje! Samtidigt beslutat mig för att lägga till dig i min länklista, är det okay?

2:44 PM

 
Blogger Ludde said...

Skratta eller gråta? Kluven. Tragikomiskt är nog ett användbart ord. Tror jag ska ge upp vidare läsning tills alla är klara.

Ica svindyr är ju charmigt liten, fast jag undrar vad fröken egentligen har gjort som framkallat personalens animositet :)


Galette, galette je vais te manger, crie le lapin

7:15 PM

 
Blogger Sasha said...

galatea: Ja, självklart, länka på! Alltid kul med nya bekantskaper.

Martin: Bein oui, je le crois aussi. Croire à qc vs croire qc förresten. Spännande nyansskillnader där insåg jag just när jag stod i valet och kvalet mellan j'y crois och je le crois. Men ska du vara kräsen och vänta på hela serien lär du få vänta. Och vänta. Peut-être pour toujours?

8:23 PM

 
Blogger Ludde said...

"Mm" skriver jag. Fast jag funderade ett tag på att skriva "obegripligt", som en av våra gemensamma vänner säkert skulle ha skrivit till svar på din kommentar.


Je suis la galette, la galette,
Je suis faite avec le blé ramassé dans le grenier. (Ehm)

9:19 PM

 

Enregistrer un commentaire

<< Home